آیا می دانید ؟
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: انواع غذا با بادمجان

  1. #1
    کاربر منتخب سال
    تاریخ عضویت
    فروردین ۱۳۹۰
    محل سکونت
    زاهدان
    نوشته ها
    554
    پسندیده
    738
    موردپسند: 768 بار در 282 پست

    انواع غذا با بادمجان

    قیمه بادمجان

    قیمه یکی از غذاهای اصیل ایران است که چند نوع دستور براي پخت انواع این خورش با نام هاي گوناگون ( قُوَرمه ، قيمه عراقي ، قيمه يزدي و ... ) وجود دارد كه به لحاظ دستور پخت تفاوت چنداني ندارند ولي نوع مواد كمي متفاوت است. اين دستور پخت خورش قيمه بادمجان معمولي است كه در اكثر نقاط با تفاوت هاي جزئي تهيه ميشود.

    011.png
    مواد لازم:

    • گوشت خورشي / 200 گرم
    • لپه / 1 ليوان
    • رب گوجه فرنگي / 2-3 قاشق غذا خوري
    • ليمو اماني / 2-3 عدد
    • سيب زميني / 1 عدد بزرگ
    • پياز / يك عدد متوسط
    • نمك و فلفل / به مقدار لازم
    • روغن / به مقدار لازم

    طرز تهيه :
    لپه را از قبل در مقداري آب و نمك خيس كنيد. پياز را خرد كنيد و در كمي روغن همراه مقداری زرد چوبه سرخ كنيد تا طلايي شود بعد گوشت خرد شده را به آن بيفزائيد و كمي تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود. ۴ ليوان آب روي آن بريزيد و اجازه دهيد حدود يك ساعت با حرارت ملايم بپزد ( بدون نمك ) بعد از يك ساعت لپه و ليمو اماني را به مواد بيفزايئد و اجازه دهيد با حرارت ملايم دو الي سه ساعت كاملا خورش جا بيفتد. بعد رب گوجه را در تابه اي جداگانه كمي سرخ كنيد و در قابلمه خورش بريزيد. بعد نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد.
    بادمجانها را پوست بگيريد و به اندازه مطلوب خرد كنيد و به مدت نیم ساعت در محلول آب و نمک قرار دهید و شیء سنگینی را روی بادمجانها بگذارید تا تلخی بادمجانها گرفته شود. سيب زميني ها را خلال كنيد و جداگانه سرخ كنيد. و سپس بادمجانها را در روغن سرخ كنيد و در اواخر پخت خورش به آن اضافه كنيد و حدود 30 دقيقه زمان دهيد تا بادمجان ها مزه دار شوند . دقت كنيد كه بعد از اضافه كردن بادمجان ها، خورش را طوري هم نزنيد كه آنها له شوند. در حدي كه كمي مخلوط شوند كافيست. در اين خورش به جاي ليمو اماني ميتوانيد از غوره فريز شده نیز استفاده كنيد و يا آبغوره هنگام سرو خورش بیافزایید.
    نكته ها :
    • استفاده از گوشت گوسفند براي انواع خورش بهتر از گوشت گوساله است. سعي كنيد اگر از گوشت گوسفند استفاده ميكنيد كاملا چربي گوشت را بگيريد و يك دست خرد كنيد.
    • اگر خواستيد به جاي رب گوجه فرنگي از گوجه فرنگي تازه استفاده كنيد و سلامت غذا از رنگ آن براي شما مهمتر است، به جاي اين مقدار رب گوجه فرنگي از 5-6 عدد گوجه فرنگي ميكس شده استفاده كنيد. ولي قبل از اضافه كردن آن به غذا ، ابتدا گوجه هاي ميكس شده را كمي در روغن سرخ كنيد و كمي زمان دهيد تا گوجه ها غليظ شوند و بعد به غذا اضافه كنيد و با خيال راحت ميل كنيد.
    • اگر خواستيد خورش را در زودپز تهيه كنيد ، دقت كنيد كه از ابتدا گوشت و لپه را با هم نريزيد . به دليل اينكه لپه نسبت به گوشت زمان پخت كمتري نياز دارد . اول گوشت و پياز را براي 30 دقيقه با حرارت متوسط در زودپز بپزيد و بعد ( بخار زودپز را خالي كنيد ) درب زودپز را باز كنيد و لپه و رب و ليمو را به خورش اضافه كنيد و حداكثر بعد از 45 دقيقه خورش كاملا آماده است
    ویرایش توسط marzieh : شنبه / ۲۳ اردیبهشت / ۱۳۹۱ در ساعت ۲۱:۳۸
    ﺧﺎﻟﻘﻢ ﻣﺮﺍ ﻓﻬﻤﯽ ﻋﻄﺎ ﮐﻦ ﮐﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﺯﻭﺩ ﺧﻮﺍﻫﯽ
    ﺩﯾﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ
    ﻭ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺩﯾﺮ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺯﻭﺩ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ

  2. #2
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    دی ۱۳۹۰
    محل سکونت
    چابهار
    نوشته ها
    296
    پسندیده
    269
    موردپسند: 529 بار در 214 پست

    طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ايي

    مواد اوليه براي 4نفر:

    بادمجان قلمي
    5 عدد
    پياز داغ عسلي
    1تا 2عدد
    کشک غليظ
    به مقدار لازم
    نعنا داغ وسير داغ
    مقداری
    مايه گوشت چرخ کرده با رب گوجه فرنگي به میزان لازم




    طرزتهیه:

    ابتدا بادمجون ها رو پوست مي گيريم .ورقه ورقه مي کنيم که نه زياد نازک باشه ونه ضخيم بعد حدود يک ساعتي بزاريد تو اب نمک بمونه، پياز داغ وگوشت چرخ شده رو مثل مايه ماکاروني اماده کنيد، سير داغ، پياز داغ، نعنا داغ وکشک رو هم اماده کنيد، بادمجونا رو سرخ کنيد، وقتي که بادمجون ها سرخ شدن دو تا از اونا رو ورداريد ومثل + (بعلاوه )بزاريد رو همديگه.



    وسط بادمجونا (جايي که دو تا بادمجون رو هم قرار گرفتن )از مايه ماکاروني که درست کردين بريزيد(اگه دوست داشتيد گردو هم بزاريد .) ومثل بغچه مي بنديم .



    براي اطمينان مي تونيد از خلال دندن استفاده کنيد که وقتي که مي پزه باز نشه من خودم از خلال دندون فقط دفعه اول استفاده کردم .بعدش دستتون مي اد که چکار کنيد وقتي که بادمجون رو بغچه کريدن برگردونيد توظرفي که مي خوايد اونا رو بپزونيد وقتي همرو چيدين توي قابلمه يه کم کشک واب (به اندازه ايي که فقط بادمجون بپزه )بريزيد .



    وبزاريد کاملا ابش تموم شه بزاريد يه کم بمونه مثل دلمه تا وقتي مي خواييد سرو کنيد از هم باز نشه من روي هر کدوم از لقمه ها يه خط سير داغ، يه خط گوشت ويه خط نعنا ريختم براي تزيين کنارش هم از موادي که داشتم به ترتيب کنار بادمجونا ريختم وبا چوب کبريت چند تا خط کشيدم واون جوري شد که شما مي بينيد.

    حالا موقع خوردنه ،اما مواظب انگشتاتون باشيد.
    ویرایش توسط marzieh : شنبه / ۲۳ اردیبهشت / ۱۳۹۱ در ساعت ۲۱:۴۳

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •